• Banner Verhage2020
 • Banner Koffiepartners
 • Banner BewusteBouwers
 • Banner Referit
 • Banner Bring it on
 • Banner Binnenvaartdagen2019
 • Banner DeVolgerlanden20jaar
 • Banner Viroclinics2019
 • Banner Lagersmit2019
 • Banner AgroDeltaFestival
 • Banner Lissabon
 • Banner Agrioil ontheroof
 • Banner Verhage2019

Buro RUW, uw organisatiepartner voor evenementen!

Article-1X1-BuroRUWGaat u binnenkort een evenement organiseren? En bent u op zoek naar: Leuke ideeën? Ervaren organisatoren? Tijdbesparing? Betrouwbare leveranciers? Control freaks in de uitvoering? Duidelijk kostenoverzicht? Geen verrassingen achteraf? Dan bent u bij Buro RUW aan het juiste adres! Buro RUW is een organisatiebureau voor de zakelijke dienstverlening. Als organisatiepartner maken we er samen met u een fantastisch, onvergetelijk evenement van!

Wie gaat dat allemaal regelen?
Een bedrijfsevenement hoort erbij. Een schouderklopje voor uw medewerkers, een imagoversterkend middel voor uw eigen bedrijf. Organisaties zoeken hun doelgroepen (klanten, personeel) op. Om vervolgens die doelgroep op een leuke, verrassende en originele manier met het bedrijf (verder) kennis te laten maken, juist hun waardering uit te spreken of een boost te geven aan het teamproces (teambuilding). Maar hoe pakt u dat aan? En wie gaat het regelen?

Wat zijn de mogelijkheden en wat mag het kosten?
Als u een evenement organiseert is het prettig als u een partner heeft met wie u kunt brainstormen. Entertainment, aankleding, catering en/of audiovisuele productie, wat zijn de mogelijkheden en wat mag het kosten? De deskundigheid, onafhankelijkheid en werkwijze van Buro RUW staan garant voor een goed advies en een uitstekende uitvoering. Omdat iedere opdrachtgever specifieke wensen heeft, bedenkt Buro RUW voor elk evenement een uniek concept.

Contact? Leuk!
Een verrassende activiteit op een prachtige locatie samen met een geweldige cateraar? Een evenement is een momentopname waarbij de voorbereiding en de organisatie perfect moeten zijn. U kunt het immers niet overdoen. Buro RUW is daarom met veel plezier ook úw organisatiepartner voor evenementen! Neem dus snel contact op met Buro RUW om uw plannen te bespreken.

Buro RUW – Wikipedia

Buro RUW is een Rotterdams evenementenbureau dat zich richt op zakelijke evenementen.

Geschiedenis

Buro RUW werd op 12 januari 2010 door de broers Rutger en Walter Hoogerwerf opgericht in Rotterdam. In eerste instantie vestigden zij een kantoorruimte aan de Rodenrijsestraat. Maar na een paar jaar werd dit al gauw te krap en werd er gezocht naar een professionelere uitstraling. In 2013 verhuisde het kantoor naar de 10e etage van het Ungerplein. Deze mooie, ruime plek in Rotterdam Noord, met een prachtig en verrassend uitzicht over de skyline van de stad vormt nog steeds de creatieve uitvalsbasis van Buro RUW.

Bedrijfsactiviteiten
Het bedrijf is uitgegroeid tot een bekende, regionale speler in de evenementenbranche. Buro RUW is gespecialiseerd in de organisatie van met name personeelsfeesten, klantendagen, congressen, recepties, conferenties, bedrijfsuitjes en jubilea. De grootte van een opdracht doet er niet toe. Het aantal gasten op evenementen loopt uiteen van 25 – 2.500 personen. Wat Buro RUW misschien wel onderscheidt van anderen is de creatieve, soms zelfs bijna alternatieve aanpak om concepten te maken. Zakelijke festivals of Parade- of Foodtruckfeesten op bedrijventerreinen zélf zijn Buro RUW op het lijf geschreven.

Samen werken
Buro RUW heeft vrijheid en onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan. Ze werken graag samen met betrouwbare kwaliteitspartners (dat is óók hun toegevoegde waarde!), maar zijn zeker niet getrouwd mét of veroordeeld tót bepaalde samenwerkingen. Daarnaast werkt Buro RUW het liefst met lokale partijen. Ook wordt er graag samengewerkt met ZZp’ers en freelancers. Op die manier kan er zo veel mogelijk op de wensen van de opdrachtgever ingespeeld worden en blijft Buro RUW als organisatie flexibel om snel in te kunnen springen op diverse trends, ontwikkelingen en specialismes.

Team Buro RUW

TheChoiceof 01Sinds januari 2019 is Buro RUW uitgebreid. We hebben een nieuwe collega gevonden via “The Choice of Buro RUW”, onze eigen talentenjacht van 2018! Hieronder stelt Marjolein zich persoonlijk aan u voor…

Daarnaast ziet Buro RUW in de vele kwaliteitspartners ook een aantal “collega’s-nieuwe-stijl”. Niet op de loonlijst, maar wel nauw contact en overleg. Buro RUW en haar partners durven veel informatie met elkaar te delen om zo, met elkaar, tot evenementen van een nóg hoger niveau te komen.


Marjolein Cho Chia Yuen, Projectmanager Evenementen

Article medewerker MarjoleinAl vanaf mijn 3e levensjaar word ik ‘de kleine manager’ genoemd. Een bijnaam waar ik (gelukkig!) nooit meer vanaf ben gekomen. Organiseren is voor mij een tweede natuur, het zit in mijn bloed en ik word er onwijs blij van om mijn skills in te zetten om – samen met u - tot mooie passende concepten en eindresultaten te komen. De afgelopen jaren heb ik binnen verschillende functies mogen bijdragen aan ontzettend mooie projecten & events. Denk hierbij aan LINDA.festival, LINDA.tv en Dutch Design Week, waarin mijn passie voor projectcoördinatie én communicatie alle ruimte kreeg om te excelleren.

Ik ben een professioneel brutale controlfreak, eigenzinnige doorzetter, resultaatgerichte grenzenverlegger en creatieve plannenmaker met oog voor detail. Als ex-topsporter sta ik met beide benen op de grond, maar ben niet bang om te dromen. Sterker nog, mijn dromen & ideeën zijn nog lang niet uitgeput en ik vind het heerlijk dat ik vanaf nu mijn eindeloze 'GO' mag inzetten binnen deze creatieve en grensverleggende club om (ook) uw event tot een groot succes te maken!

drift