Privacy Statement

Beste lezer,

Als creatieve controlfreaks vinden wij veiligheid en vertrouwen belangrijk. Zo belangrijk zelfs, dat wij graag met u delen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. In het kort: zorgvuldig. Net zoals wij het zelf ook prettig zouden vinden als het om onze eigen gegevens zou gaan. Wilt u een uitgebreide versie van ons privacy statement lezen? Dat kan. Hieronder vindt u de belangrijkste zaken duidelijk onder elkaar. Heeft u hierover vragen, dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 010 – 841 02 60.

Team Buro RUW



  1. Algemeen
In dit privacy statement geeft Buro RUW informatie over de verwerking van persoonsgegevens door Buro RUW, gevestigd aan de Rodenrijsestraat 70a, 3037 NJ te Rotterdam en ingeschreven bij de KvK onder nummer 24482682. Buro RUW is bereikbaar via telefoon 010 – 841 02 60 en per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Buro RUW is de verwerkingsverantwoordelijke ten aanzien van de persoonsgegevens die via de website: www.buroruw.nl, e-mail, sms, apps worden verkregen of gegenereerd. Dit privacy statement geldt voor de bezoekers van de website van Buro RUW, de klanten van Buro RUW en hun relaties, de bezoekers van evenementen van Buro RUW en verder alle personen van wie Buro RUW persoonsgegevens verwerkt met uitzondering van personen die werkzaam zijn bij Buro RUW.

  1. Persoonsgegevens
De persoonsgegevens die door Buro RUW worden verwerkt zijn:

(a) persoonsgegevens die u via de website www.buroruw.nl, e-mail, sms, apps of op andere wijze direct of indirect heeft doorgegeven.

(b) persoonsgegevens die worden gegenereerd door het ontvangen van door ons verzonden elektronische berichten of uw gebruik van de website www.buroruw.nl, apps of daarmee vergelijkbare toepassingen. Voorbeelden van persoonsgegevens die u aan ons verstrekt zijn: voornaam, achternaam, adres, postcode en plaats, e-mailadres en telefoonnummer. Voorbeelden van persoonsgegevens die worden gegenereerd zijn: IP-adres, surf gedrag en andere gegevens over het gebruik van deze website.

  1. Gebruik van persoonsgegevens
Buro RUW gebruikt de persoonsgegevens voor verschillende doeleinden die wij hieronder beschrijven: Nieuwsbrief en landingspagina – onderdeel van een eventcampagne – voor een evenement van onze opdrachtgever(s) waarvoor u bent uitgenodigd.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Dit abonnement kunt u op ieder moment opzeggen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, voor- en achternaam. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Deze gegevens worden bewaard tot drie maanden nadat u het abonnement op de nieuwbrief hebt opgezegd. U kunt ook een email sturen dat u geen nieuwsbrief meer wilt.

Buro RUW verwerkt uw persoonsgegevens voor uw deelname aan een evenement van onze opdrachtgever(s). In veel gevallen vragen we u de volgende persoonsgegevens: voor- en achternaam, functietitel, afdeling waarbinnen u werkzaam bent, (zakelijk) e-mailadres, gezinssamenstelling, dieetwensen/allergieën. Deze persoonsgegevens hebben we nodig voor het ontwikkelen en organiseren van een evenement of eventcampagne.

  1. Inschakeling van derden
Buro RUW werkt met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. In dat geval sluiten wij met deze partners een verwerkersovereenkomst af. Zij gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor de uitvoering van het evenement en om u op maat te informeren.

  1. Wijziging || verwijdering van persoonsgegevens || klachten
Iedere persoon heeft recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van zijn of haar persoonsgegevens. Indien een betrokkene van een van deze rechten gebruik wil maken, of indien de betrokkene vragen heeft over dit privacy statement kan de betrokkene Buro RUW bereiken via telefoon 010 – 841 02 60 per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook als u een klacht heeft over hoe Buro RUW uw persoonsgegevens verwerkt, kunt u contact opnemen via deze contactgegevens. Indien dat niet leidt tot een oplossing dan kunt u altijd contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens (www.acm.nl/nl).

  1. Bewaartermijn
Buro RUW bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de bovengenoemde doeleinden of zolang als nodig om te voldoen aan weten regelgeving.

  1. . Beveiliging
Buro RUW heeft in de verwerkersovereenkomst met derde partijen technische en organisatorische maatregelen vastgelegd om persoonsgegevens van gebruikers te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking.

  1. Wijzigingen in het Privacy statement
Buro RUW behoudt zich het recht voor dit Privacy statement aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. Buro RUW adviseert de betrokkenen dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. Het huidige privacy statement is bijgewerkt op januari 2020.

drift